Företagskunder

FRÅN HÖG MED GRUS TILL FÄRDIG HUS - Williamsson AB är en flexibel partner som löser helheten. För oss är inget projekt för stort eller för litet.

Våra

Tjänster

Fastighetsunderhåll

Vill du ha en kompetent och säker partner för fastighetsunderhåll? Vi utför såväl löpande uppdrag som projektvis. Löpande uppdrag innebär att vi tar fram ett unikt avtal beroende på situation och omfattning av fastigheten. Där vi kan fixa allt från badrum och kök till takbyte och entrégångar. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och vet att det alltid bara behövs ett nummer för att lösa alla dina fastighetsproblem.

Läs mer

Industrilokaler

Är din industrilokal i behov av lite kärlek? Vi utför alla sorters uppdrag, stora som små. Allt från underhåll och nybyggnation till tillbyggnation. Oavsett ifall vi agerar som totalentreprenör eller i delad entreprenad så ser vi till att alltid göra vårt yttersta.

Läs mer
Bildgalleri

Galleri

valeryd-banner

“MAGNUS PÅ VALERYD – JAG ANLITATE WILLIAMSSON AB FÖR VÅR RENOVERING OCH BLEV SUPERNÖJD, REKOMMENDERAS!”

Kontakta oss redan idag

Vill du veta mer om oss eller om alla tjänster som vi erbjuder? Tveka inte på att kontakta oss redan idag så berättar vi mer! Ring oss

Williamsson är ett lokalt byggföretag i Herrljunga som startades 2013. Idag sysselsätter vi 11 drivna och kompetenta individer. Vi utför allt inom snickeri, betong, kakel och måleri. Inget projekt är för stort eller för litet för oss på Williamsson. Vi hjälper dig från hög med grus till färdigt hus.

Williamsson AB
Hudene Bergsgården
524 92 Herrljunga

Instagram

Facebook

Youtube