Privatpersoner

FRÅN HÖG MED GRUS TILL FÄRDIG HUS

Våra

Tjänster

Snickeri

Med Williamsson lovar vi dig kompetenta hantverkare som alltid har ett gott humör. Våra snickare har en bra initiativförmåga och kommer att använda sin kompetens i samverkan med dina önskemål för att arbetet ska bli så bra som möjligt. Vi utför allt från golv och tak till hela stomkonstruktioner.

Läs mer

Målning

Är det dags att måla om huset? Eller behöver hela nedervåningen ett rejält lyft? Vi utför traditionell in- och utomhusmålningar. Självklart har vi behörighet att utföra arbeten i våtrum så du kan känna dig trygg genom hela processen. För många målerifirmor krävs det bra väder, solsken eller åtminstone uppehåll för att utföra arbeten på fönster. Men vi på Williamsson har en otroligt stor och fräsch lokal där vi kan utföra arbeten året runt. Vi åker ut och hämtar dina fönster, målar och låter dem torka i vår lokal innan vi kommer ut och monterar dem. Allt för att förlänga säsongen och tillgodose kundens behov.

Läs mer

Kakel

Visste du att kakel sitter på väggarna? För den okunnige så kan kakel och klinker verka vara detsamma, men de skiljer sig faktiskt väldigt mycket åt. Vi arbetar enligt GVK med säkra våtrum. Kakel innebär ofta badrumsrenoveringar vilket är både dyrt och omständigt, därför är det viktigt för oss att du känner trygghet från start till slut.

Läs mer

Klinker

Om kakel sitter på väggarna är klinker det du går på. Klinker fungerar utmärkt att använda sig av i såväl hallen som badrummet. Inte nog med att det är tåligt och praktiskt så är det otroligt snyggt! Precis som vid kakel så arbetar vi enligt GVK med säkra våtrum.

Läs mer

Betongarbeten

Husgrunder, gjutning eller garageplattor - oavsett vad ditt behov är utför vi arbetet. Vi fixar allt från leverans från en lokal leverantör till färdig platta eller grund. Önskar du golvvärme, då ser vi till att det installeras samtidigt. För oss på Williamsson är inget projekt för stort eller för litet!

Läs mer

Mönsterbetong

Oavsett om det är en garageuppfart eller gårdsplan fungerar mönsterbetong utmärkt. Istället för att lägga en uppfart i sten, kan du ändå få ett mönster som liknar sten men slippa problemen av hjulspår, fogar fulla av ogräs och sprickor eller sättningar. Välj mellan en mängd färger och mönster, här är det bara fantasin som sätter gränser.

Läs mer

Totalentreprenad

Som totalentreprenad ansvarar vi för den övergripande kontakten vid ett projekt. När du anlitar oss behöver du inte tänka på alla andra yrkesgrupper, vi ansvarar för kontakten med dem också - allting för att minska risken för missuppfattningar och felkällor. Vi utför hela vägen från hög med grus till färdigt hus.

Läs mer

Takbyte

Funderar du på att byta tak? Betongpannor, tegelpannor eller plåt vi utför takbyte åt såväl privatpersoner och bosättningsföreningar som fastighetsägare och företag. Vi vet vilken avgörande roll ett helt tak kan göra för en hel fastighet. Se till att minska risken för fuktskada genom ett takbyte.

Läs mer
Bildgalleri

Galleri

Kontakta oss redan idag

Vill du veta mer om oss eller om alla tjänster som vi erbjuder? Tveka inte på att kontakta oss redan idag så berättar vi mer! Ring oss

Williamsson är ett lokalt byggföretag i Herrljunga som startades 2013. Idag sysselsätter vi 11 drivna och kompetenta individer. Vi utför allt inom snickeri, betong, kakel och måleri. Inget projekt är för stort eller för litet för oss på Williamsson. Vi hjälper dig från hög med grus till färdigt hus.

Williamsson AB
Hudene Bergsgården
524 92 Herrljunga

Instagram

Facebook

Youtube